Skip to content

Kóstolj!

Autentikus török ízekre vágysz, de nem tudsz minden hónapban Törökországba repülni? 

 
Van egy jó hírem! Már Budapesten is élvezhetitek a török gasztronómia csodás ízeit. 
 
Egész délelőttön át tartó reggelizésre vágysz, kipróbálnál új ízeket egy tematikus vacsorán vagy épp szeretnéd, ha a te lakásodban vagy te cégednél főznék? Én mindenhova elviszem Törökország ízeit.

Török reggelik

A török gasztronómiai kultúra egyik legfontosabb alapköve a hétvégi hosszas reggelizés, amikor akár otthon, akár a nagyvárosi többezer reggeliző valamelyikében összegyűlnek a családtagok, barátok, telepakolják az asztalt megszámlálhatatlan mennyiségű, ízű, illatú finomsággal és délutánba nyúlóan esznek-isznak-beszélgetnek.

Ezt a hangulatot szeretném visszaadni a minden hónap utolsó vasárnapján megrendezésre kerülő reggelijeimen. Olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint török friss, fehér sajt, fekete olívabogyó, dióalapú paprikás krém (muhammara), török tojásos lecsó (menemen), posírozott tojás fokhagymás joghurttal és paprikás olvasztott vajjal (çılbır), szőlőmustméz és szezámpaszta keveréke (pekmez-tahin) vagy épp török tejszín és méz (kaymak-bal)!

Kövess a Facebookon, mert a reggelikre néhány nap alatt elfogynak a helyek!

Tematikus vacsorák

Utazásaim és Törökország legkülönbözőbb vidékeinek éttermeiben töltött gyakornoki tapasztalataim mindig rengeteg élménnyel töltenek fel, amelyeket szeretnék veletek megosztani. Mindezek mellett pedig borászokkal, sörszakértőkkel vagy akár más szakácsokkal együttdolgozva mindig különleges ötletek látnak napvilágot! Ezekre az ötletekre épülnek a Borganika Studioban megszervezett tematikus vacsorák, amelyek közt volt már oszmán ihletésű, bor- vagy éppen sörkóstolóval egybekötött, de Steiner Kristóffal közösen megalkotott vegán ételekből álló is!

Kövessetek facebookon, így biztos nem maradtok le a következő különleges lakomáról!

Céges vacsorák

Szeretnétek kimozdulni az irodából a csapattal, de különlegesebbre vágytok mint egy hétköznapi éttermi vacsora?
 

Gyertek el hozzánk egy török estére! A Borganika Studioval együttműködve vállaljuk maximum 60 fős ültetett vacsorák lebonyolítását, ahol a menüt a ti kéréseitek alapján alakítjuk ki. Az autentikus török fogások mellé érdekes gasztrotörténetekkel is szolgálunk, sőt az estét szívesen feldobjuk élő török koncerttel, gasztrokvízzel vagy a kéréseitek szerint bármilyen egyéb csapatépítő játékkal.

Kitelepülés

Kitelepülés powered by Nar Gourmet

Szeretnéd otthon élvezni a török ízeket, de nincs kedved főzni? Esetleg szülinapot, leánybúcsút, akár kisebb létszámú esküvőt szervezel és nem vágysz másra, csakis török ízekre?
 

Szívesen vállalok kitelepülést, főzök akár a te konyhádban vagy viszek komplett, kész menüt előre megbeszélt helyszínre!
A menüt közösen állítjuk össze, így biztos, hogy a vendégsereg minden tagja megtalálja majd a kedvére való vagy diétájának megfelelő fogást.

Ezt a megoldást kisebb cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak ajánlom.

Kitelepülés powered by Terra Catering

Magyarország egyetlen luxus kategóriát képviselő catering cégével együttműködve bárhol, akár 200 fős vendégseregnek is fine dining minőségben prezentálunk török ételeket. 
 

A Terra Catering Michelin csillagos éttermekben tapasztalatot szerző szakácsai, professzionális rendezvényszervezői és felszolgálói a biztosíték arra, hogy a rendezvényen – legyen akár ültetett vacsora vagy állófogadás – a legmagasabb minőségű ételeket és kiszolgálást kapják a vendégek. A fenti szolgáltatásokat kiegészítve az én török gasztronómiai ismereteimmel, Magyarországon egyedülálló módon, luxus kivitelben, bárhol prezentáljuk a török gasztronómia remekeit.