Skip to content

Kóstolj!

Autentikus török ízekre vágysz, de nem tudsz minden hónapban Törökországba repülni? 

 
Van egy jó hírem! Már Budapesten is élvezhetitek a török gasztronómia csodás ízeit. 
 
Egész délelőttön át tartó reggelizésre vágysz, kipróbálnál új ízeket egy tematikus vacsorán vagy épp szeretnéd, ha a te lakásodban vagy te cégednél főznék? Én mindenhova elviszem Törökország ízeit.
_MG_8205
_MG_8354_2
_MG_8371
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Török reggelik

A török gasztronómiai kultúra egyik legfontosabb alapköve a hétvégi hosszas reggelizés, amikor akár otthon, akár a nagyvárosi többezer reggeliző valamelyikében összegyűlnek a családtagok, barátok, telepakolják az asztalt megszámlálhatatlan mennyiségű, ízű, illatú finomsággal és délutánba nyúlóan esznek-isznak-beszélgetnek.

Ezt a hangulatot szeretném visszaadni az egész délelőtt át tartó reggelijeimen. Olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint török friss, fehér sajt, fekete olívabogyó, dióalapú paprikás krém (muhammara), török tojásos lecsó (menemen), posírozott tojás fokhagymás joghurttal és paprikás olvasztott vajjal (çılbır), szőlőmustméz és szezámpaszta keveréke (pekmez-tahin) vagy épp török tejszín és méz (kaymak-bal)!

Kövess a Facebookon, mert a reggelikre néhány nap alatt elfogynak a helyek!

Tematikus vacsorák

Utazásaim és Törökország legkülönbözőbb vidékeinek éttermeiben töltött gyakornoki tapasztalataim mindig rengeteg élménnyel töltenek fel, amelyeket szeretnék veletek megosztani. Mindezek mellett pedig borászokkal, sörszakértőkkel vagy akár más szakácsokkal együttdolgozva mindig különleges ötletek látnak napvilágot! Ezekre az ötletekre épülnek a Borganika Studioban megszervezett tematikus vacsorák, amelyek közt volt már oszmán ihletésű, bor- vagy éppen sörkóstolóval egybekötött, de Steiner Kristóffal közösen megalkotott vegán ételekből álló is!

Kövessetek facebookon, így biztos nem maradtok le a következő különleges lakomáról!

_INM0338
_MG_2786
_INM0441
_INM0193

LAKÁSÉTTEREM

Szívesen megkóstolnál új ízeket, új élményekre vágysz a családoddal, barátaiddal, de nem szeretnétek tömött éttermekben ülni? Esetleg valamilyen speciális diétát követsz, ezért személyre szabott menüre lenne szükséged?

Gyertek el hozzám a lakáséttermembe, ahol maximum 8 főt tudok fogadni! Kéréseitek alapján állítom össze a menüt, az időpont is csak tőletek függ, jöhettek akár ebédre vagy vacsorára, akár hétköznap vagy hétvégén.

Egy baráti vacsora a belvárosban vagy egy családi szülinap? Lepd meg a szeretteidet egy felejthetetlen élménnyel, ahol a ti privát séfetekként vezetlek be titeket a török gasztronómia varázslatos világába!

IMG_20210224_113739 (2)
IMG_20210313_135717_11762574236745 (2)
IMG_20210214_135912_272816721447954 (2)
IMG_20210224_093332 (2)
oznorCO
p20
IMG_20190904_191455
p10 másolata

Céges vacsorák

Szeretnétek kimozdulni az irodából a csapattal, de különlegesebbre vágytok mint egy hétköznapi éttermi vacsora?
 

Gyertek el hozzánk egy török estére! A Borganika Studioval együttműködve vállaljuk maximum 60 fős ültetett vacsorák lebonyolítását, ahol a menüt a ti kéréseitek alapján alakítjuk ki. Az autentikus török fogások mellé érdekes gasztrotörténetekkel is szolgálunk, sőt az estét szívesen feldobjuk élő török koncerttel, gasztrokvízzel vagy a kéréseitek szerint bármilyen egyéb csapatépítő játékkal.

Kitelepülés

Kitelepülés powered by Nar Gourmet

Szeretnéd otthon élvezni a török ízeket, de nincs kedved főzni? Esetleg szülinapot, leánybúcsút, akár kisebb létszámú esküvőt szervezel és nem vágysz másra, csakis török ízekre?
 

Szívesen vállalok kitelepülést, főzök akár a te konyhádban vagy viszek komplett, kész menüt előre megbeszélt helyszínre!
A menüt közösen állítjuk össze, így biztos, hogy a vendégsereg minden tagja megtalálja majd a kedvére való vagy diétájának megfelelő fogást.

Ezt a megoldást kisebb cégeknek, baráti társaságoknak, családoknak ajánlom.

_DSC9579
_DSC9556
_DSC9510
_DSC9705

Kitelepülés powered by Terra Catering

Magyarország egyetlen luxus kategóriát képviselő catering cégével együttműködve bárhol, akár 200 fős vendégseregnek is fine dining minőségben prezentálunk török ételeket. 
 

A Terra Catering Michelin csillagos éttermekben tapasztalatot szerző szakácsai, professzionális rendezvényszervezői és felszolgálói a biztosíték arra, hogy a rendezvényen – legyen akár ültetett vacsora vagy állófogadás – a legmagasabb minőségű ételeket és kiszolgálást kapják a vendégek. A fenti szolgáltatásokat kiegészítve az én török gasztronómiai ismereteimmel, Magyarországon egyedülálló módon, luxus kivitelben, bárhol prezentáljuk a török gasztronómia remekeit.

terra
IMG_3040
IMG_3026
IMG_2789