Skip to content

Utazz velem!

Vonzanak Törökország egzotikus tájai, de nem a hétköznapi turista-programokra vágysz, hanem inkább a különböző vidékek autentikus ízeit fedeznéd fel?

 

Tarts velem egy ízekkel, illatokkal teli gasztroútra!

 

Bejártam már Törökország számos régióját, a szír határhoz közel megkóstoltam a legjobb báránylevest és baklavát Gaziantepben, a legjobb mezéket Hatayban, a nyugati tengerparton megismerkedtem a különböző tengeri füvekből készült salátákkal és legfinomabb halakkal, Kapadokyában csodás borokat ittam és cserépedényben főztem, Isztambulban pedig már végeláthatatlan listát írtam a kedvenc street food lelőhelyeimről, cukrászdáimról, kifőzdéimről és fine dining éttermeimről!

Legyél akár húsimádó, akár vegán, keleti fűszeres ételekre áhítozó vagy mediterrán, halas konyhát kedvelő, biztos vagyok benne, hogy csodás élményekkel és ízekkel telítődve fogsz hazatérni a közös utunkról.

CSOPORTOS
UTAZÁS

Évente 2-3 alkalommal szervezek előre meghirdetett, fix programot kínáló utakat, amelyekhez bárki csatlakozhat. A csoportok létszáma maximum 10 fő. Fontos tudni, hogy ezek nem utazási iroda által szervezett utak, így a repülőjegy-vásárlás és szállásfoglalásért minden utas maga felel, amelyhez én minden szükséges segítséget, információt megadok.

PROGRAMTÍPUSOK

4 gasztrotúra Isztambulban
Mediterrán túra: barangolás Izmir, Çeşme és Şirince környékén
Kalandozás Délkelet-Törökországban: Gaziantep, Mardin, Hatay

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen utakat szervezek a közel jövőben, csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz! 

EGYEDI
ÚTVONALTERV

Szeretnél barátokkal, családdal szűk körben Törökországba utazni, de olyan vidékekre vágysz, ahol szívesen vennél egy helyismerettel rendelkező kísérőt vagy az a cél, hogy a kevésbé ismert, gasztronómiai szempontból fontos lelőhelyeket találd meg egy bennfentes segítségével?

Utazzunk együtt és én, mint privát kísérőtök a ti igényeitek alapján állítom össze a programot és a dátumot is a ti kérésetek alapján választjuk ki!

Árajánlatkérésért katt ide!

INSTA FRISS