Skip to content

Együtt készítjük

Kóstoltál már török ételeket és szeretnéd megtanulni elkészíteni őket vagy még csak most kezdesz ismerkedni a török konyhával?

 
Csoportos és egyéni kurzusok az ország legnagyobb főzőiskolájában vagy akár a te otthonodban. Gyere és főzz velem! 

HIHETETLEN

VENDÉGSZERETET

ÍZLETES

ÉTELEK

LÉLEGZETELÁLLÍTÓ

TÁJAK

PRIVÁT KURZUS

Szeretnél igazán elmélyedni a török gasztronómia rejtelmeiben?
Jelentkezz hozzám egyéni képzésre!

Az egyéni kurzusok tematikáját minden esetben teljes mértékben a jelentkező kérései alapján együtt alakítjuk ki. Koncentrálhatunk 1-1 régió sajátos ételeire vagy felfedezhetjük a török konyha vega, vegán vagy éppen húsimádó oldalát is! Közös bevásárlás, közös főzés, alapanyagokkal való ismerkedés, egyszerű török főzési/sütési technikák elsajátítása, ez mind a kurzus része, amely lehet egyszeri alkalom, de akár több részből álló tanfolyam is nálam vagy akár a te otthonodban!

CSOPORTOS WORKSHOP

Baráti, családi közös főzés szülinapra,
leánybúcsúra vagy csak úgy?

Nálam maximum 8 fős csoportoknak, ha házhoz megyek, akár nagyobb társaságoknak is megtanítok egy gyors török vacsorát összedobni! Egyszerre ismerkedhettek meg új alapanyagokkal, tanulhattok meg új recepteket és lehet egy különleges élményben részetek, amikor szeretteitekkel együtt készíthetitek el az egzotikus vacsorátokat! A menü minden esetben személyre/csapatra szabott, így  ételallergiával küzdő vagy speciális diétát követő résztvevő sem marad ki semmi jóból!

CHEFPARADE

Az ország egyik legnagyobb főzőiskolájában mindenki megtanulhatja elsőre ismeretlennek tűnő ételek elkészítését is. A Chefparade egy tudásközpont, mely a világ gasztro-kultúrájának hétköznapi követe. 

NYITOTT ESEMÉNYEK

Ha szívesen kóstolnál vagy szeretnél találkozni velem,
válogass az aktuális események között,
mindent megtalálsz a Facebookon!