"A kezdetek"
Nar Gourmet blog
My journey in the field of Turkish gastronomy began with this blog, where for 3 years, I had been sharing unique recipes and interesting gastro-historical stories with the readers. Since then, actual cooking took over the writing but the articles are still interesting and up-to-date. I recommend them to you wholeheartedly.


2. online reggeli – Tava böreği
Ez a videó a Nar Gourmet Club második online reggelijén készült, ahol egy egyszerű, serpenyőben sült böreket készítettem. Közben meséltem a különböző börektípusokról, arról, hogy milyen töltelékeket lehet/érdemes használni és mivel lehet helyettesíteni a speciális török hozzávalókat.


Robyn Eckhardt: Istanbul & Beyond
Ebben a videóban az amerikai újságíró és díjnyertes blogger, Robyn Eckhardt Istanbul & Beyond című, angol nyelvű szakácskönyvéről és Törökország keleti felének kevéssé ismert ételeiről, regionális jellegzetességeiről beszélgettünk.


A török kávé története
Ebben az előadásban bemutatom, hogy hogyan került a kávé, mint ital Etiópiából Jemenen át Isztambulba, miért tiltották közel 200 éven át a kávéfogyasztást, milyenek voltak az első kávéházak, milyen rituálék alakultak ki a kávéfogyasztáshoz kötődően és még rengeteg egyéb érdekességet, ami ehhez az ikonikus italhoz köthető.


1. online reggeli – Mıhlama
Ez a videó a Nar Gourmet Club első online reggelijén készült, ahol a fekete-tengeri sajtos puliszkát, vagyis mıhlamát készítettem el és közben meséltem ennek a régiónak az egyéb hagyományos reggeli fogásairól.